Sista inlägget för mig idag.

Ska sova och är super trött. Så tänkte bara snabbt skriva detta inlägg. Tror Clara sover då hon ska på någon cup imorgon med sitt lag, men hon skriver nog ett inlägg imorgon bitti innan hon ska dit. Statistiken har vart helt okej, kommentarerna har också varit super bra :D ni är så snälla att ni läser våran blogg och kommenterar och vi blir verkligen super glada ska ni veta.
Imorgon så kommer vi vara i stallet , blogga ! Fotbollsträna. Sedan kvällen avslutas på bästa sättet. Kommer att vara med Filippa R och hennes familj kommer vara hemma hos oss och vi ska mysa äta gott osv.Kommer bli en toppen dag även i morgon. Och hoppas även att det blir det för bloggen , statistiken, kommentarerna och bloggandet.

Godnatt mina fina vänner.


Woho , den har kommit....

....Överlycklig

Ni förtsår nog. Min Victoria's Secret Body mist har kommit. Och den luktade hur gott som helst. 
Och den heter  Pear Glace. Jag beställde den på LYKO.SE  vid billiga fynd , lyko.se ... 
Haha ;)  Tycker att ni ska beställa från Lyko.se faktiskt. Går väldigt fort och finns massor med bra saker där :D
 
Och såklart tycker jag även att ni ska köpa Victoria's Secret Pear Glace.
 
Men tänkte typ bara skriva detta inlägg och säga att jag är överlycklig osv. 
Filippas skulle också kommit. Men på papperet så stog det att dom hade gjort fel. 
Det stog att den body misten fanns , men den var slut i lager. Så det var tråkigt. Men hon ska beställa en annan. 
 
 
/Fanny Den ÖverLycklige :*
 
 

Jag är PRO på att laga tårta! :)

 
 
 
 
 
 
 
/Clara 
 
 
 
 
 
 
 
 

varit och fotat

Hej hej. 
 
Varit ute med Filippa och Fotat lite. Klickade bara några bilder för vi hade tråkigt. 
Faktiskt ganska bra reslutat :D
 
Kommer lägga ut några bilder i några olika inlägg. 
Så ni får helt enkelt hålla koll på bloggen! 
 
Ska kanske på Ica snart , handla lite och sånt. 
 
Bättre inlägg kommer under kvällen. 
 
 
/Fanny
 
 
 

Sommar!..♥

När jag ser dom här bilderna så tänker jag på sommar .
Vad tänker ni på ? Kan vara kul att veta.
 
Åh,kan inte sluta tänka på att sommarlovet snart är slut.Typ 20 dagar kvar :( . Det går såå fort . Tyvär . 
Man får väll längta tills alla andra lov kommer . Men det är endå något speciellt med just sommarlovet ..Det är vell för att det är det längsta lovet ,sol och mycket bad osv..
 
//Filippa
 
 
 
 
 


Läsarfråga!

Hur hittade ni hit ?
 
Tycker att det är en ganska intresant fråga faktiskt. Man kan ju hitta hit på alla sätt och vis..Att ni har fått en komentar av oss,att ni har sett vår kommentar på någon annans blogg..Eller att ni känner oss . OSV !
 
 
//Filippa
 

Mot Stallet och Träffa Tottsi :)

Ja som rubriken lyder så ska vi till Totte men jag kallar han Tottsi! hehe men om ni inte visste det så är det Fanny & Filippa's häst:) Om du vill läsa mer om Totte så kan du kolla på Syrrornaenstrom.blogg.se :)  Men det kommer att komma en videoblogg sen ikväll men ja vi höres! /clara 
 
 

Jag idag

Tröja: H&M
 
Shorts: H&M
 
Skärm: H&M Kanske? 
 
Smink : Mascara ( MaxFacktor) 
 
/Fanny
 
 

Nu får man inte heller se ut som man vill..

Asså.Så jäkligt mycket skitsnack .Aa,men hon är ful och hon är dum .Pratar skit bakom ryggen på en . Sånt händer alla. Så är världen . Det är vardagen för många . Serri.Jag tänkte på detta när jag läser alla Nellies kommentarer ."Sluta puta med läpparna" "hon är en bitch" osv.
 
Hur kan dom veta det när dom alldrig träffat henne? .Världen är orättvis . Vilka pratar skit om någon?.Nästan alla . Så är världen just nu.För många år sedan så slogs man nu är det skit prat och sånt som gäller. Men det är mest tjejsnack . Killar bråkar tjejer tjafsar .Det är ju så det är . Inget av det är kul . 
 
I denna världen får man inte ens se ut som man vill.OMG,vilken ful tröja.Har alldrig hänt mig.Något sånt dumt eller så.Jag vill inte lägga mig i ,tjafsa och bråka .Men ibland har man lust att bara visa vart skåpet ska stå .
 
Som Linn Nyman .Det är såå hemskt . Dom tyckte hon var tjock och hennes mamma var ful .Vad är det egentligen med vissa. Hon tog livet av sig,hopapde framför ett tåg . Det var ett tag sedan nu.Men endå fatta vad hemskt .
 
Internet är farligt,det finns massa dumma männsikor men även väldigt snälla . Nätmobbning ska bort,eller ja all mobning över huvudtaget . #skickavidarenätkärlek .
 
 
 
Min åsikt.Inga  dumma kommentarer tack! 
 
Vad är eran åsikt om detta?,kommentera!
 
 
//Filippa
 

 

Hello Everybody!

Hello Everybody! nej men hej världen! vaknade väldigt tidigt idag har typ suttit vid datorn ett tag nu. Kollat lite bloggar och så. Statistiken igår var jätte bra verkligen, vi fick jätte mycket kommentarer också! Men ja nu ska jag ner och äta frukost mer uppdatering under dagen. Blev ett kortis inlägg / Clara
 
 

Talia

Hej, detta är ett väldigt försenat inlägg men jag tänkte bara hedra en tjej som heter Talia Joy castellano. Hon hade cancer och var bra 13 år. Hon hade 2 citat det ena var #justkeepswimming du vet som doris i hitta nemo "fortsätt simma fortsätt simma" även fast hon hade cancer så kämpade hon. Det andra var #makeupismywig det betyder simnk är min grej typ. Hon använde inte preuk eftersom hon inte tyckte att det var hon. Hon var GRYYYM på att sminka sig och andra. När jag såg att hon hade dött så började jag seriöst att gråta. Jag har ALDRIG haft någon speciell förbild men nu har jag en TALIA JOY CASTELLANO hon är min förebild. Hon hade 2 olika cancer sorter. Hon fajtades med cancer i över 6 år och var bara 13 år. Hon opererades för några månader sedan för att cancern hade spridit sig. Jag bara beundrade henne hon var otrolig. Hon var så stark ingen trodde att hon skulle gå bort men hon klarade inte fajten mot cancern och gick bort. Fatta hon blev bara 13 år hon föddes 18 agusti 1999 och gick bort 16 Juli 2013 11:22. Hon var en ängel helt amazing tjej. Himlen har fått en ängel och jorden har förlotad henne alldeles för tidigt. Talia dog på Arnold Palmer barnsjukhus i Orlando en månad och två dagar före hennes 14: e födelsedag. Hon tillbringade dom 3 sista månaderna på sjukhuset. Den 27 augusti 2011 laddade hon upp sin första youtube video på youtube den hette "crayzy eyliners"på den videon fick hon över 30:000 visnigar. Hon fick uppmärksamhet av folk för hennes huvud och att hon inte var rädd att visa det. Hon var också ett omslag för Cover Girl där stog det som rubrik "make up är min peruk". Vid 7 år hade hon en hög feber och mag smärtor. Hon röntgades och där visade det sig att hon hade en VÄLDIGT ovanlig barncaner. Hon fick olika terapier och behandlingar sen förklarades hon cancer fri. Men fick 2 återfall på 6 år. Även om hon bara hade några månader kvar att leva, fick hon en ny läkemedelsbehandling med ytterligare 11 månader. Den 17 juli 2013, dagen efter Talia's bortgång, var en video som lagts på henne Taliajoy18 kanal det var hennes syster Mattia som berättade om vad Talias dröm var. Det var att få en egen make up collection och ett eget klädmärke. Nu så ska hon göra allt för att upfylla Talias drömmar.  
 
♥ Vila i Frid Talia Joy Castellano, Vi saknar dig!  ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna låt tänker jag på Talia hon ville ju inte ha preuk! ♥
 
 
/clara

Imorgon! Ny dag och nya möjligheter

Tänkte ta att sova nu. Super trött! Vet inte hur men har gjort ganska mycket saker idag , eller ja en helt vanlig dag , men endå ;) Jag har iallafall haft en väldigt bra dag . Har ni haft en bra dag? Hur har eran dag sett ut?

Imorgon är det en NY dag och NYA möjligheter. Nya blogginlägg väntas. Ska förmodligen vara med Clara imorgon och hon kanske ska följa med till stallet, så det blir bra :D
Tror att det kommer bli en till toppen dag faktiskt , även med bloggen då ni är grymma. Ni e för Goa , fått massor med fina kommentarer och statistiken har vart väldigt bra.

Men hörs imorgon, kanske Clara skriver något mer inlägg ikväll? Ni får väll hålla koll på bloggen.

Kram/Fanny


6 produkter som jag har använt mest den här veckan.

Min Body mist från Hollister . 
Luktar hur gott som helst och är super bra. Från Hollister 125 kr 
 
 
Min Star Nature parfym från Ullared kostar 30 kronor. 
I doft av Melon , luktar hur gott som helst. 
 
Min dag cream. 
Luktar jätte gott. Från DollarStore och kostar ungefär 30kr. 
Denhär Lip Butter från Nivea som luktar Hallon. 
Återfuktar super. Köpte den på Ica Maxi för 23 kr
 
Min Mascara " Maybelline new york the falsies father look volum express"
Super bra, vet inte vart den är ifrån .
 
Sist men inte mins..... Min Rocket mascara. 
" Maybelline New York the Rocket Volum Express " 
 
/Fanny
 
 
 
 
 
 

Skypeee

Sitter just nu och skypar med lilla clara. Planerar lite nya saker till bloggen. Taggade? 
Pratar väll om allt och inget. 
Kom nyss hem från fotbollsträningen, fast har duschat och sånt. Var jätte roligt och gick super bra :D
 
Är det några speciella inlägg ni vill se?
 
Blir ett litet kortis inlägg. 
 
/Fanny
 
 
 
 

Idéer?

Har typ inga idéer vad jag ska blogga om!? Någon som har något speciellt önskemål. Funderar på att visa min hollister saker men kom på att många saker är i tvätten så det kommer att komma ett inlägg om det kanske i morgon eller på torsdag. 
 
Vad vill ni läsa om? Tycker inte ni att det är roligare om ni får vara med och bestämma? 
 
Men vi höres /Clara
 
 

Fotbollsträning!

Ska snart på fotbollsträning . Även fast det spöregnar. Men när man rör på sig så känner man det ju inte lika mycket. Slänger bara in ett snabbt inlägg .hörs!


5 saker ni kanske inte visste om mig

* Jag Filippa och Clara typ tycker synd om allt. När vi tex . sparkar på en kotte. 
" Åå , stakars kotte :')" Sånna är vi!
 
 
* Jag blir sjukt irriterad på personer som härmas. 
 
 
* Jag ska  börja i 5:an. 
 
 
* Jag har tre styckna djur. 
 
 
* Jag är beroende av min mobil ;)
 
 
 
/Fanny
 
 
 
 

Dagens Läsarfråga!

Vart köper du helst dina kläder?
 
Jag svarar i ett eget inlägg senare! 
 
 
 
/Clara
 

Mina topp 3 favvo dofter

  
 
 
 
 
Min absoluta favorit är min Hollistter body mist i doften Crescent Bay. Just den på bilden är inte min utan en bild på google. Den doftar typ blommor och sommar helt enkelt.Det är 250 mililiter i den och den kostar 128 kr på Hollister.
 
 
 
 
 
Min andra favorit är min Victoria's Seacret body mist. Den är i doften Pure Seduction. Den doftar typ Jordgubb och blommor. Det är 250 mililiter och den kostar 149 kr på Victroia's Seacret.
 
 
Min tredje favorit är denna parfymen från märket Ralp Lauren den kostar 385 kr på kicks och då äre det 30 mililiter. Den har en fruktig doft och den doftar väldigt fresht. varför den hamnar på tredje plats är för att den är väldigt dyr och det är bara 30 mililiter! 
 

    
        
/clara 
     
 
 
 
 

Nätmobbning

Asså , usch! Tycker det är så himla hemskt. Brukar läsa Nellies blogg. Och tycker personer är så hemska egentligen. Hur kan dom göra så? Och det värsta är också att dom kanske inte ens känner personen? 
Men endå skriver så dumma saker och gör rykten om det.
 
 
Som Linn Nyman som vart så mobbad och tillomed tog livet av sig. Brr. Att nätet kan vara så hemskt.
Varför kan inte alla personer bara lägga ner. Sluta mobbas. På instagram har Filippa fått massor med kommentarer med att hon är dum mot Totte för att hon satt visst fel på kortet tyckte dom. Kanske inte så hemskt om man gämför med andra kommentarer. Men att ens personerna orkar att lägga ner sin tid och kommentera dumma och elaka kommentarer.
 
När man kanske har 100 - 200 följare på instagram = dom bryr sig inte ett dugg. Men när man har uppmot 1000 följare! Då ska dom vara på en som bara den. Om man tittar på dom som är kända. Dom får hatkommentarer nästan hela tiden. Men dom som är ny på instagram , får inga hatkommentarer. Verkar som dom kanske vill reta dom som har mer följare? Vad tror ni? Eller kanske det bara är avensjuka? Också får man inte heller le hur man vill. Ser massa med sånna kommentarer på Nellies kort på instagram " sluta puta med läpparna så mycket" . 
 
Men vem bryr sig. Hon får väll göra det om hon vill? 
 
Samma på ASK , ännu värre. Man kan ju vara anonym . Har ASK, men använder det aldrig. 
Gjorde det förrut, Men sedan nu märker man ju att så många folk blir så mobbad. 
 
Vad tycker ni om det? Sluta Mobbas!!!!!!
 
 /Fanny


Myser med hunden !

Ligger i sängen och myser med världens goaste hund. Ella <3. Det här är första inlägget för mig idag. Har tänkt att skriva men har inte vetat vad jag ska skriva om . Svårt att veta vad ni vill läsa om .

Men ni är grymma kommenterar mycket,statistiken är okej.men det är ju mer en halva dan kvar. Ska snart ta och göra nudlar,Inge mer slapp nu Filippa . Sedan är det stallet som står på schemat . Efter stallet fotbollsträning. Har inte tränat fotboll på ett tag. Så det blir kul :) .

Förutom stallet och fotbollen kommer det bli ganska chill. Då kommer ni underhållas .

Älskar vår nya header. Ni verkar också gilla den. Det är ju headern som ger första intryck på en blogg. Och nu har vi ju en snygg header :) . Känner på mig att det kommer bli bra med denna bloggen.

Mer inlägg kommer ! Puss och kram


Vi är med....

och tvälar om att bli veckans blogg hos Ester
Tryck på bilden för att komma till tävlingen!
 
 
/ Clara, Fanny & Filippa
 

♥ If you can dream it you can do it ♥

 
 
 
 
 
/Clara
 
 
 
 
 
 
 

Sovmorgon och ful väder

Haha , rubriken lyder. Sov till över 11, ojoj ;) också är det inte speciellt fin väder ute. 18 grader och typ dimma! Men sån tur så regnar det INTE.

Visst är nya designen snygg? Jag och Filippa såg den igår kväll. Vi bara Shit alltså vilken snygg!
Nu kommer vi verkligen få mer blogglust.

Ni får gärna kommentera bloggen och vi gör jätte gärna länkbyten :)

Idag kommer jag vara i stallet också sedan på fotbollsträning halv 7.
Och kommer så klart blogga mer inlägg idag:)

Puss och kram/ Fanny


Godmorgon!

Godmorgon! märker ni något som är annorlunda? jo designen! Vi fick en design av Ellinor Swahn verkligen sjukt duktig och vi alla är jätte nöjda. Tack så mycket Ellinor!
 
Idag så har jag inget speciellt planerat typ städa osv. kanske vara med någon kompis vi fårse. det kommer komma många inlägg på bloggen i dag så håll koll. 
 
Vad ska ni göra idag så?
 
Men ja fler inlägg kommer under dagen! 
 
/clara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Film innan sovdags!

Hej på er godingar!

Ligger i sängen och ser på film,pyamasklubben. Mys! Ska precis sova . Men ska först se på pyamasklubben . Denna dagen har varit bra . Både för bloggen och för mig.

Imorgon kommer bli en ännu bra dag. Hoppas jag . Om ni är med på det . Då sköter vi resten med bloggen . Kan inte skriva så genom tänkt och bra. För då missar jag ju snöttar av filmen. Och det är ju Inge bra .

Men hörs imorgon ! Då kommer en kul sak ut på bloggen. I allafall kul för oss hoppas ni gillar det också :)



Önskeinlägg?

Har du något speciellt du vill läsa om?
isåfall så ska du kommentera det.
så fixar vi det. Det kan vara allt möjligt.
 
 
 
 

Dagens♥

Hejj tänkte berätta lite om dagen nu! 
 
Jag vaknade runt 10:30 då gick jag upp åt frukost och bara chillade. Vi var då i stugan. Jag typ spelade kort med Jakob och David gissa vem som vann? Jo jag hehe slog 2 killar som är 2 år äldre, hehe prooooo. men ja sen runt
14:30 så började vi att packa och åka hemmåt. När jag kom hem så duschade jag och kollade lite på telefonen osv. Jag ringde till fanny och ja vi snackade lite. Efter en stund så gick jag bort dit vi fotade bland annat åt glass & dumle och bara chillade. Sen så gick jag hem och åt efter det så gick jag tillbaks och var med dom en stund till. vid 20:30 så gick jag hem och nu är jag hemma. Thats my dag eller ja det var min dag vi höres! /clara 
 
 
 
 
 

♥you only live once♥

Det här citater stämmer verkligen .
 
 
//Filippa
 
 
 
 

Skillnad på att härmas eller få en Ide !

Är det skillnad på att härmas eller få en Ide tycker ni?..
 
Jag tycker att det är en stor skillnad. Om man säger att jag sitter och skriver ett åsikt`s inlägg,som jag har skrivit från hjärtat .Också ska nån kopiera hela texen.Och skriver att det är hon/han som skrivit inlägget.Så grymt lågt.Stå för det ni gör. En helt annan  sak om man tar Iden där ifrån .Tex att jag visar allt i min ryktlåda,då behöver ju inte alla andra göra det .Dom kan ju i stället få en Ide där ifrån och kanske visa sin favorit borste.
 
Om jag köper en tröja som har funnits jättelänge sen när jag köper den blir den helt plötsligt populär,och förut var den inte alls nå bra .Sånt kan jag bli riktigt irriterad på. Jo men visst.Det kan vara en komplimang ,att man tycker att "tröjan" (tex) är fin .Men sånt märker man ju. 
 
Jag tar mig tid att skriva ett inlägg .Det kopierar jag ju inte .Det kommer ju från hjärtat eller vad man säger . Men jag får också jättemånga ideer från andra bloggare .Men jag kopierar inte hela inlägget .
 
Jag kan också köpa en tröja som nån annan ha för jag tycker den är fin .Jag köper ju den inte för den är ful,rigth! . Men jag köper inte en likadan tröja som en annan ha bara för att härmas . 
 
Vad är eran åsikt om detta?
Har jag rätt eller fel? .
 
 
(Skrev det här på min och Fannys blogg också. Men tänkte dela med mig av min åsikt här också. )
 
//Filippa
 
 
 

Första videobloggen


Ut och fota nurå!


Vet någon?

Vet några av er ute hur man kan flytta den där saken med kateorgierna längre ner. Går inge bra för oss med det ;) Ni skulle vart super snälla om ni kommenterade det. Ni ser kanske att vi gjor en ny header , bara en tillfällig. Men vart less på den förra. 
 
Tack i förhand♥ 
 
 
/Fanny
 
 
 

Fanny Tipsar.

"Nivea Lip Butter RasBerry Rose" 
 
Verkiligen super bra. Återfuktar läpparna super. Och även lite rosa färg får man på läpparna, men inte för mycke och inte för lite. Utan perfekt ;) Köpte det igår. Vart super glad när jag såg det. För jag har tänkt att köpa det ett tag. Men igår slog jag till. Köpte det på Ica Maxi för endas 23 kronor. Det skulle Ha kostat 29 kr , men det var en rabbat på 6kr , så det var nice :D Men om ni vill ha ett bra läppbalsam tycker jag att ni ska köpa detta. Billigt och bra. Luktar gott gör det också! 
 
/Fanny
 
 
 
 

H&M vs Ginatricot

Vad gillar ni bäst H&M/ Ginatricot ? 
 

Jag svarar i ett eget inlägg senare :)
 
Gjorde en liten passande bild till inlägget)
 
//Filippa
 
 

Godmorgon världen <3

Godmorgon världen! Jag vaknade nyss. Idag så på eftermiddagen så åker vi hem till Sundsvall, det känns som att Det var veckor sedan jag sov i min egna säng. Men när jag kommer hem så drar vi igång mer med bloggen. Då menar jag bättre inlägg, fler inlägg, design. Jag vet inte riktigt vilken tid jag kommer hem men skulle gissa mellan fyra och fem. Idag så får vi se som det ska spöregna så gör vi det inte jag tänkte på att åka ring. Men ja vi höres! / Clara


Morgonfodring

Hej , ska dra iväg till stallet nu. Har morgonfodring , ger alla hästarna mat , släpper ut dom osv.

Men aa. Dagen kommer väll vara ganska chill. Och det spöregnar.

Men hejdå älskliss <3


Rolig Fakta:)

1. Hur gammal är du? 11
2. Hur gammal känner du dig? 11 , min egna ålder faktiskt ;)
3. Vad har du gjort i dag? Varit i stallet och bara chillat. 
4. Vilken film såg du senast? Hunger Games
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar , varmt och härligt.  
6. Är du besatt av någonting? Hästarna , mobilen och typ datorn , haha! 
7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?  I vår soffa och äter glass. 
8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag är ganska blyg , men när jag känner person pratar jag typ hela tiden. Jag skrattar åt allt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan Totte♥ 
9. När vaknade du i dag? Üngefär 10. 
10. Vilken är din favorithögtid? Julafton,födelsedagen . 
 
 
 
11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Vara typ i stallet hela dagen. Sedan vara med antingen familen på kvällen eller vara med bestii och övernatta! .
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Hemma faktiskt , haha. Typ i stallet . Här i lilla Sundsvall. 
13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Ingen aning. 
14. Hur vill du tillbringa din pension? Kanske ha en liten hund , vara ute och gå med den hunden. 
15. Vad lyssnar du på just nu? Reklam;)
16. Har du någon gång brutit ett ben? Never
17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Dricka , Yougurt , marmelad , smör , Fil .
18. Vad är du på för humör just nu? pigg , glad 
19. Vilka världsdelar har du varit i? Europia , Asien
20. Snarkar du? Nepp
21. Vilka yrken har du provat på? Inget , eller jag går ju i skola. 
22. Hur går du helst klädd? Mysis kläder. 
23. Vilket stjärntecken är du född i? Kräftan
24. Vilket är ditt favoritgodis? Lakris 
 
 
 
 
 
25. Vad sa du senast? Filippa
26. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Idrott
27. Vilken är din favoritaffär? Gina Trickot , Ullared , H&M
28. Vad har du i dina fickor? Ingenting , har pyamas. 
29. Vad köpte du senast? Ett läppbalsam. 
30. Hur många gånger har du flyttat? 1.
31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Mat , täcke  , och mina djur. 
32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Lite olika , men kliver hellre upp på morgonen en att vara vaken på natten. 
33. Senaste filmen du såg på bio? Har ingen aning , var typ 1000 år sedan jag såg på bio. 
34. Har du blivit sydd någon gång? nej.
35. Vad åt du till frukost?  Rostad macka och oboy . 
36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? var 1 år då , så har glömt bort. 
37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Totte♥ 
38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På mitt nattduksbord
39. Vad var det sista du åt? Glass .
40. Är du blyg? Jag är ganska blyg för dom jag inte känner. Men annars så Nej. 
41. Vad heter du i andra namn? Anna Margareta
42. Har du varit med om en bilolycka?  nope.
43. Vilken är den roligaste träningsformen? Springa 
 
 
 
 
44. Har du några husdjur? Ja , 1 hund , 1 katt , 1 häst. 
45. Vill du gifta dig? Kanske någon gång i livet.
46. Var växte dina föräldrar upp? Sundsvall båda två
47. Har du någon gång ringt polisen? 
48. Har du svenskt ursprung? japp 100%
49. Har du, eller har haft, något smeknamn? nej , faktiskt inte. 
50. Vilka är dina största svagheter? vet faktiskt inte. 
 
/Fanny
 
 

Sista inlägget för idag!

Det här blir sista inlägget för min del idag. Men dom två andra tjejerna kanske skriver ett litet inlägg under kvällen. Min dag har varit superbra . Hoppas eran dag också har varit bra. Imorgon väntar ännu en grym dag . Hoppas ni är med på det . Lovar att upptaderingen är bra.så då får ni hjälpa till med det . Så vi får någon lust . Kommentera,ge oss tips osv. Har precis satt på mig min mys pyjamas. Har sett på tv och bloggat i stort sätt hela kvällen. Bara tagit det chill .
Vi hörs imorgon. Ny dag nya möjligheter :)


6 saker på inköpslistan

 
Denna "Hello Darling" Body Lotion från Lyko.se , den luktar säkert jätte gott :)
Kostar 119 kr
 
En till Victoria's Secret Body Mist " Aqua Kiss" Verkar att den lukar super gott. 
Från Lyko.se för 119 kr
 
Linne från H&M 30 kr 
Skjukt snyggt. 
 
 
Ett till Linne från H&M
Kostar 60 kr.  Ligger verkligen på inköpslistan 
 
Victoria's Secret läppglans från Kimstore.se för 99kr
 
 
Väldig snygg magtröja  i linne! Fån Kimstore för 249 kr
 
/Fanny 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag idag!

Tröja ; Ginatricot
 
Shorts ; Cubus
 
Håret; Vanligt uppsat
 
Smink ; Macara och läppbalsam '
 
//Filippa
 
 
 

Vad vi köpte igår på Loppisarna!

 
Typ "borse" . Till Tote.Den är verkligen superbra och hästarna blir
superlena av den . Kostade 10 kr .
Blå flugluva till Totte.10 kr,jättebilligt! 
En grej man he på svansen när dom åker transport eller så.Så dom inte bajsar ner svansen .
Kostade 30 kr. 
Svart träns med rosa pannband .75 kr. Till Totte det också:)
Mitt lipstick från Dior.Det kostade bara 10kr
Fannyas Lipstick från Dior .Även det kostade 10 kr
 
Två mössor,som inte var på en Loppis . Dom kostade först 600 kr . (Skulle alldrig köpt en mössa för det) . Men 
det var rea på den så den kostade bara 100 kr. 
 
//filippa
 
 

Jag är glad!

Hej på er!
 
Det känns ganska länge sedan jag skrev ett inlägg här.Men har inte hunnit,har haft fullt upp med vår andra blogg,hästarna,kompisar osv . Men jag lever livet . Det är sommarlov .Då ska man inte sitta och nörda framför datorn hela dagarna.
 
Då vill man ju göra lite saker som man ska göra när det är sommarlov.Bada,sola,vara i stallet och sånt.Göra saker som man tycker är kul. Idag har jag inga speciella planer förutom stallet. Kanke ska åka och bada på fläsian .Eftersom det är strålande sol . Toppen väder! 
 
Igår kväll beställde jag även en grej.OMG! Undra vad det kan vara ..
 
Jo,en Victoria`s Secret body mist . Har ju länge velat haft en sån.Men det har alldrig blivit av .Så igår satt jag mig och beställde en . Längtar tills den kommer . 
 
Hoppas på att den luktar gott,det tror jag :).Skulle ha i Strawberries & Champagne.Men den var slut så jag beställde Mango Temptation ger en exotisk kyss av mango, nektar och sexig hibiskus.
 
Beställde den av min mådnadspeng . Beställde den från Lyko.se.Eftersom mamma skulle beställa därifrån samtidigt . Det tar upp till en ellet två jobb dagar .Så den kommer eventuellt på Måndag eller Tisdag . Hoppas måndag . 
 
Hörs senare! 
 
 
//Filippa
 
 
 
 
 
 

Gissa vad?

Gissa vad jag beställde i går kväll? . 
 
Så himla glad asså .  Har velat haft det så sjukt länge. 
Och det är nämligen en Victoria ` Secret body mist . 
 
Woow , kom på det igår när jag tittatde på instagram och en tjej la ut "vilken tycker ni att jag ska köpa". 
Och då vart det bara , juste. Tog datorn. Gick in på Lyko.se och beställde en. 
 
Nämligen .....
Victoria's Secret Pear Glace Body Mist
 
Den luktar säker hur gott som helst. Det tar upp till 1,2 eller tre arbetsdagar, och mamma sa att det brukat ta kortare tid, hon brukar beställa saker där ifrån. 
Men verkligen skjukt glad :) Happy Face 
 
Skriver säkert ett inlägg när den kommit , då kan jag skriva vad jag tycker om den osv. 
Den kostade bara 119 kr där. Det tyckte jag var verkligen ett super bra pris. Satt också och tittare runt lite vart det fanns Victoria `s Secret , då hittade jag det på kimstore.se och där kostade den 169 , väldigt dyrt tycker jag i gämförelse med 119 . På vissa kostade den också 130kr. 

Men aja , är iallafall super nöjd. 
 
 
 
 /Fanny
 
 
 
 
 

Vill ni se bilder på vad vi köpte på loppisarna igår!?

Om ni vill det kommentera JA, om ni inte vill se det Kommentera NEJ!

Hörs senare idag!
/Fanny


Varmt och skönt!

Hej! Det är jätte varmt verkligen 28 grader i SKUGGAN. Idag så ska vi åka in till Bräcke och köpa godis, dricka, chips och ja lite annat gott men ja vi åker hem på måndag så vi sätter igång med bloggningen bättre då! / Clara


Till fläsian!

Hejsan , rubriken lyder! Ska och bada på fläsian nu , blivit lite molnigt nu, bajs också! Men tänkte endå åka och bada också får vi väll åka hem om vädret blir dåligt.

Vi för höras under dagen :)

Puss och kram!


Jag har det bra!!<3

Hejsan! Jag kan blogga korta inlägg men inte med någon bild och så! idag så har vi bara solat osv. Bara myst liksom, vi har också firat min pappa han fyller nämligen år i dag. Också var det tänkt att vi skulle åka hem på söndag men vi åker på måndag eftermiddag istället. Men ja vi ses och höres / Clara


Jag idag !

Tröja -vet ej

Byxor-Ullared

Topp-H&M

Håret-vanligt.lockigt,har sovit med flätor .
Ansiktet -mascara


Strålande sol!

Hej på er alla goa bloggläsare !
 
Idag är det strålande sol och varmt .Så mycket bättre kan det vell inte bli . Vad är det för väder hemma hos er,varmt,kalt,regnit ? . Ska åka och fika med momma ,mamma,wille och Fanny snart . Vet inte vart ,men kanske juniskär .Inget bestämt . Efer vi har varit och fikat ska vi hem och byta om .Sedan stallet ! .Läs mer om stallet på syrrornenstrom.blogg.se . Thea,Rebecka och Linn ska kanske sova över hos oss. Inget bestämt. Då ska vi i sånnafall se på skräckilm och en komendi/tjejfilm . Mysigt värre! Hörs under dagen,brb!
Ni kommer få se min outfit senare  ! 
 
 
//Filippa
 


Va tänker ni med!?!?!

Seriöst? Vad tänker folk med?! Man tänker liksom Inte alls när man kommenterar dåliga och opassande saker på andras inlägg eller....? Liksom jag menar varför kommentera om du inte har någon bra eller positiv kritik. Jag fick en kommentar nu på mitt senaste inlägg. "Vadå faktiskt?! Dom bloggar ju mest?" Ni kanske inte tycker att det är så farligt men endå!? Jag vet varför ni tycker att dom bloggar mest. Jo därför dom är 2 stycken. Fast om vi skulle räkna alla inlägg för sig själv så skriver jag lika mycket som dom. Förresten så himla fegt att vara anonym vi kommer ALLTID att ha din ip adress. Så tänk vad du skriver innan du skickar kommentaren / Clara


Vad vill ni läsa om ? .

Har lite bloggtorka just nu.Vet inte riktigt vad jag ska blogga om.Men 
kommentera vad i vill läsa om så kommer jag skriva det inlägget :) . Så nu har ni chansen att läsa om vad just du vill läsa om . Rigth! 
 
Jag bjuder på en bild på mig och min underbara ponny från igår. 
 
//Filippa
 

Nu drar jag igen

Nu drar jag igen! Nu denna gång mot stugan och dör finns det inget wifi så nu på faktiskt Fanny och Filippa blogga men ja vi höres


Hej hej

Hej hej!

Förlöt för min usla bloggning. Men det ska det bli slut med . Har haft fullt upp med annat.

Men när Clara kommer hem så ska vi fixa med bloggen riktigt , ny design bra inlägg osv.

Men idag ska vi sova i stallet med Linn, men ska fråga om hon kan wifi koden så kanske jag kan få låna den och skriva ett inlägg. Annars kommer det ju inlägg imorgon som vanligt!

Sitter och kikar med Clara nu, miss you <3

Hörs/ Fanny


Shit vad jobbigt! <3

Sjukt vad jobbigt jag har det nu! Jag orkar bara inte med att ligga i poolen hela dagarna! Nej men ja jag har det jätte bra! Nu på förmiddagen så ska vi bara sola sen på eftermiddagen så ska vi åka till Täby centrum och tro det eller ej men vi ska SHOPPA!<3 men ja nu aka jag fortsätta att ha det jobbigt! Förresten vill ni se bilder på vad jag köper? I så fall kommer det på tisdag eller i dag! Men ja vi ses! / Clara


Chill! <3

Hej just nu så gör jag inget speciellt men ni vet väll att jag är i Stockholm? Eller!? Men det är därför jag inte har bloggat för nu när jag är här så gör vi ju något varje dag. Men nu idag så är det 25 grader varmt och det är jätte skönt! Jag har typ badat solat badat solat hela dagen. Men om typ 1 timme så ska vi åka till Coop och handla. Typ godis och gotti gotti men jag bloggar så mycket jag kan bara så ni vet men ja ha det bra / Clara


Beställer lite sol...

Godmorgon på er alla fina !

Vaknade faktiskt 11 idag . Eller ja . Pappa väckte mig. Trodde klockan var typ åtta . Sömtuta.

Tänkte i allafall berätta om hur min dag kommer att seut . Nu på morgonen .. Eller ja förmiddagen . Så ska jag snart äta frukost . Undra vad det blir för smarigt . Sedan vet jag inte riktigt . BLOGGA ! . Har fixat klart vårt lilla klädsrum uppe i hallen . Oj,juste . Jag har ju inte berättat om det något för er . Fanny har ju haft alla kläderna i sitt rum . Och det vill hon INTE ,för då blir det jätte stökigt . Så nu har vi fixat så vi här som en klädskammare uppe i hallen . Bredvid mitt rum . Det vart superfint. Kan knäppa lite kort så ni får se sedan .

Innan vi åker till stallet så ska vi köpa godis och chips . För att vi ska övernatta i stallet . Alltså i Totte's stall . Fast i fikarummet. Linn .. Det är hon som äger stallet . Eller ja , hennes mamma ! Dom bor på gården . Dom ska laga taco,Thea ska köpa drickor . Så det ska bli superkul . Vi ska även rida en tur tsm vid 18.00.

Och det är verkligen piss väder.. Regnar ,kuul ! Men men ,dagen är inte slut en ,rigth ! Men hoppas verkligen att det blir bättre tills när vi ska till stallet.Så solen ,kom fram .Jag äter inte upp dig.
Kan man beställa dig? 
Jag har inte vart så social här känner jag. Inte för att dom andra har vart det heller . Men vi hörs sedan ! Puss

 


Godmorgon världen

Hej världen! Vaknade nyss väldigt tidigt halv 9 idag så har vi inte planerat något jag kommer nog sola och bada för det mesta och kanske ta någon tur med Svea. Men ja vi kom fram till Stockholm vid 22:00. Jag vet inte vad jag ska skriva om nu så ha det bra / Clara


Godnatt alla fina

/Fanny <3


Nu drar jag jag till STOCKHOLM!

Hej i dag så drar jag till stockholm. där ska vi typ shoppa gå på grönan jag ska ta med kameran och fota så ni får se, härligt värre att få komma bort lite. sen så ska vi till köping och ställa ut Svea ( min hund ) det är en ras utställning så det är bara vita herdehundar där, så det blir skoj! jag ska nog försöka att skriva ett inlägg då och då, men vet inte hur mycket jag kommer att blogga men fanny och filippa får blogga mer än vanligt medans jag är borta! men vi ska väll shoppa lite så jag kommer nog att ta kort och lägga ut sen. men ja ska uppdatera i bilen ( om blogg.se vill hjälpa till ) men ja vi höres /clara
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fckperfecktion!

 
/Fanny
 
 

Jag idag:)

 
Tröja : Lisiberg 149kr
 
Byxor : Kappal  vet inte riktigt hur mycket den kostar!
 
Hår: Helt valnigt utsläppt . 
 
Naglar: Isadora
 

/Fanny
 
 

Bloggen har legat lågt /

Hej på er!
 
Bloggen har inte fått den bästa "bloggveckan" kan man säga. Har inte hunnit .Jag har i allafall något att skylla på. Jag har vart borta . Haft superskoj . Som ni säkert vet har vi vart i göteborg.Vart på Ullared,Liseberg och fotbolls EM  . Em var en helt cool känsla. Sitta på läktaren ,bland alla fans,skrika så man håller på att tappa rösten . 
Första matchen förlorade dom inte,vann inte .Vad kan det då vara?.Jo,oavgjort. 1-1.Andra matchen vann dom med 5-0 . snacka om grymma! . 
 
Fick även en aougraf av Emma Berglund. Coolt :O . På Liseberg åkte jag balder,OMG . Har faktiskt alldrig åkt den förut . Ganska läskig ,men asrolig. Var stolt när jag hade åkt den ! 
 
Kul har det vart . Även på ullared. Clara ar ju skrivit varför hon inte bloggat så mycket .
 
Ullared haul har vi lagt ut på syrrornaenstrom.blogg.se . 
 
Hare bra så länge! Puss och kram
 
Fin bild osv . 
 
//Filippa <3
 

❥ ♕ ♡ ♡ ✭







Dålig bloggnig

Hej nu så ska jag Skriva ett inlägg igen det var ganska längesedan nu jag ska berätta varför jag inte bloggat också.

Men vi kan börja med varför jag inte bloggat. Jag har inte bloggat för att på onsdagen, torsdagen, fredagen har jag inte varit hemma utan jag har varit vid havet och där finns det inget internet. Då tänker ni.
- varför bloggar du inte på kvällen?!
Jo på onsdagen så han jag inte vi helt enkelt. I torsdags så var jag hos min faster och hon har inte fått internet än ( hon har flyttat ) i fredags så var vi på middag hos en kompis och igår så var dom hos oss så då vet ni.

Men nu så ska jag försöka blogga lite så och då men så länge får ni ha det så bra / Clara

En bild på mig och meja sen Örebro cup.


Frukost sedan Lisiberg!

Ska gå ner och äta frukost nu.
Och det är wifi på hotellrummet. Nice!

Men efter frukosten ska vi på Lisiberg. Ska bli jätte kul :) kanske filmar några karuseller och lägger ut film.

Men aa. Igår spelade ju Danmark mot Sverige . Det vart oavgjort 1-1 ! Super häftigt var det på arenan.

Men ska äta frukost nu.

Hörs /Fanny


Godmorgon!

Godmorgon alla läsare! Just nu så ligger jag i min säng och chillar. Idag så ska jag va med Felicia. Vi kommer väll inte göra så mycket köpa godis typ! Hehe men ja jag ska försöka att blogga under dagen annars så skriver jag ett långt i kväll men ha det bra / Clara


Visste ni att...♥

 
 
♥ Jag är 01 alltså ett år äldre än Fanny och Filippa.
 
 
♥ Jag byter skola efter sommarlovet.
 
 
♥ Jag har 5 bästisar.
 
 
♥ Jag ÄLSKAR chips.
 
 
♥ Jag spelar fotboll.
 
♥Jag har ridit.
 
♥ Jag har en hund.
 
♥ Jag hatar när folk ljuger.
 
♥ Jag älskar att prata.
 
♥ Jag är oftast glad
 
 
/clara


Hur ska detta gå? :)

Nu är ju jag själv här på bloggen hur ska detta gå? jo det kommer inte att bli världens bästa bloggning eller jo jag kommer blogga ca 3 inlägg om dagen eventuellt några tidsinställda mellan dom andra inläggen. men det kommer bli lite roliga inlägg nu tills på söndag då när fanny och filippa kommer hem. Men det kommer bli bra det här (hoppas jag) men ja ska skriva några tidsinställda nu så vi höres! /clara
 
 
 
 
 

Nu far vi snart .

Nu ska vi snart åka till Göteborg. Kommer blir jätte kul:)

Väntar bara på pappa
Blir bara ett kort inlägg. Hinner inte något annat.

Puss och kram
/Fanny


Trött som jag vet inte vad :*

Ja rubriken lyder . Ska sova eller ligger i sängen och försöker sova. Så passade på att slänga in ett litet inlägg.

Åker ju imorgon till Göteborg. Kommer typ mobilblogga lite om blogg.se appen vill samarbeta , hoppas :D

Men kanske hinner slänga in ett inlägg innan vi far.

Clara kommer hålla upp bloggningen på bloggen <3

Hörs

/Fanny


Dagens!

Hej Clara in tha hus! Nej men ja tänkte skriva om min dag!

Och då tänker ni.... Jippi Clara ska berätta om sin dag!

Men ja vi börjar.

Jag klev upp vid 10:00 åt frukost och packade för att vi skulle åka och bada efter jag hade packat så gick jag ut med Svea och mötte upp Magda. När vi kom hem så åkte vi till bergafjärden och badade. Vi var där hela dagen och bara solade och chillade.

När vi kom hem så så gjorde vi inte så
Mycket sen gick Magda hem och jag åt middag sedan gick jag till tempo och köpte lite gotti gotti sedan gick jag till faster och nu så skriver jag detta inlägg men ja det kommer ett till inlägg sen! / Clara


Mini Haul

Var på blommsterlandet idag med mamma innan stallet för hon skulle typ köpa någon blomma!
Så då passade jag och Filippa på att köpa lite grejer. 
 
Inte mycket direkt . 
Först så köpte vi tre styckna daim , 3 för 12 kr. 
 
Sedan köpte vi en varsin sån här dekorackhons (stav) sand .
Jag köpte en i blå färg och Filippa Röd/Rosa. 
 
Dom kostade först 19 kr, sedan hade dom satt ner till 10 , och sedan var det 50% .
Så det vart bara 5 kronor och tillsammans vart det 10 kronor. 
 
Så väldigt billigt :)   Åkte även in på donken och köpte chis (hamburgare) 
till mig filippa och Mamma!
 
Men aa . 
 
Puss och kram
 
 
/Fanny och Filippa
 
 
 
 

Jag idag

 
Håret: Utsläppt valningt
 
Tröja: Vit H&M 
 
Byxor : H&M svarta shorts
 
Skärp: Vet inte , kanske H&M det också?
 
Smink:  Inget alls , No makeup ;) 
 
/Fanny
 
 

Ny dag=nya möjligheter

Hej på er!
 
Idag är det Tisdag.Ny dag ,nya möjligheter eller vad det är man säger. Idag ser min da ut såhär..
 
* Blogga
 
*Åka till stallet
 
* Blogga
 
*Packa inför göteborg imorron.
 
*Sova!
 

Såhär kommer då min dag se ut ... Juste..Ja har inte berättat vad vi ska göra i Göteborg för er. Jag pappa och Fanny ska då åka dit. Vi ska titta på fotbolls EM .Det är sveriges damlag som spelar.Så det ska bli jättekul. Vi ska vara där onsdag-söndag . Vi åker imoronbitti vid klockan 07.00. 
 
När vi kommer fram så ska vi checka in på hotellet,fixa oss och sedan gå på fotboll . Torsdag ska vi åka på Liseberg . Fredag Ullared . Och på Lördag ska vi titta runt i göteborg och på kvällen gå på fotboll och på söndag ska vi åka hem . 
 
Vi kanske skriver nåra tidsinställda hit.Men vi måste först göra det till syrrornaenstrom.blogg.se.Eftersom Clara finns på denna bloggen .Så hon kan bloga..
 
Kanske kommer något live inlägg direkt från göteborg . Om blogg.se vill sammarbeta. Hare bra.Puss och hej !
 
 
 
 
//Filippa
 

Godnatt

Hejsan , skypat med clara hela kvällen och vart med henne hela dagen, super kul:D 
Vi har gjort lite allt möjligt, ätit glass , hoppat haha ja allt möjligt ;)
 
Men nu är klockan fem i halv tolv och aa. Jätte tröttxD
 
Förlåt för min dåliga bloggning idag , men imorgon NY DAG NYA MÖJLIGHETER. Och mer bloggning....
Men sitter och äter godis och nördat gimp , jag och filippa och clara och laddat upp det på våra datorer , yees!
 
 
Men höres imorgon . Jag är inte så bra riktigt på gimp en , ska träna lite mer imogon 
Men här nedan får ni se en bild jag gjort alldeles nyss
 
/Fanny<3
 
 

claris

 
 
 
 
 

Den/den som...

Sms:ade dig sist? Tuva
 
Du sms:ade sist ? Clara
 
Du var hos sist ? Clara
 
Skrev ett hjärta på sms sist ? Tuva
 
du pussade sist? Ella
 
du red sist? Totte.
 
Bloggen du kollade på sist? jolinberg.se
 
 
Du ringde sist? Clara
 
Ringde dig sist? pappooo
 
Det jag åt sist? Korv och stuvade makaroner.
 
Den produkten jag använde sist? Mascara 
 
Den glass jag åt senast? piggelin
 
 
(Det här var den/den som . Vart inte så många saker.Men tog några . Hoppas ni vart nöjda.)
 
//Filippa
 
 
 
 
 
 
 
 

Clara


Clara tipsar !

Denna dagkrämen från Loreal Paris . Den återfuktar super bra . Den kostar 70 kronor på H&M. Jag tipsar verkligen den . Den är för "normal" hud.


ASK.fm

Nu tänkte jag ta och skriva vad jag tycker om Ask.fm . Jag kan börja med att säga att jag har ask. Men det är ju gjort för mobbning känns det som.Dock har inte jag fått några dumma "frågor" osv.Men jag har inte använt det på flera månader . 
Redan första gången jag hörde talas om Aks, tänkte jag att "Åh grattis, ett nytt sätt för oss att mobba varandra på". Och det var rätt.Det är värre än något annat socialt nätvärk, facebook, bloggar, instagram och allt. Ask slår nog allt.
 
Då tänkte ni säkert varför skapade du ens ask ?. Jag ville prova på. Men man har sett hur många som har fått ..Gud vad ful du är. Det var någon som skickade till vår kompis.
 
Att hon var ful,luktade äckligt ,sminkar dåligt m.m Dessutom så kan man vara anonym .Då kan man ju ställa hur många dumma frågor som helst.
 
Klart det kan vara roligt när du inte får några dumma och hat "frågor".Men man kommer nog ångra sig stort när man får nått dumt.
 
Alldrig att jag ska vara inne på ask en gång till. . Fattar inte ens hur jag kunde skaffa ask. Men nya dagar,nya veckor,ny månad.. Alllt kan hända. Dessutom är det så jäkla lågt att vara anonym .Och dessutom skriva något om någon annan . 
 
Mobbningen bara svämmar över. Ask ,kommer jag alldrig mer att besöka .
 
Vad tycker ni om ask?.skriv er åsikt nedan ..
 
 
 
//Filippa
 

Godmorgon!

godmorogn everybody! nej men godmorgon. Idag har jag inte planerat något speciellt det ska bli 28 grader varmt! det gillar jag fårse om jag åker till bergafjärden eller drar till himlabadet. men ja bloggen kommer inte att vila det kommer fler inlägg under dagen! /clara
 
 
 
 

Outfitar..

Hej! Nu tänkte jag visa er en sommaroutfit,en vinteroutfit och en mysoutfit. 
 
Vi börjar med sommaroutfit..
Linne: Hollister.Färgen:lysrosa 
Shorts: Hollister.Färg:Lysrosa
 
Vinteroutfit..
 
Tröja:Ginatricot
Jeans:H&M
 
Mysoutfit...
 
Kofta:Hollister
T-shirt:Hollister
Mjukisar:Hollister 
 
(Det här var några outfits jag tänkte visa er.)
 
//Filippa
 
 
 
 
 
 
 

Berättar lite om dagen

Hejsan , Fanny här . Längesen ;) 
Nej men hej. 
 
Sitter här och skypar med clara. Men tänkte berätta om dagen! 
Lördag 6 Juli. 
 
Kan börja med att jag vaknade , gick upp och åt frukost och gick ut på altanen och åt det. Sedan satt jag och Filippa och bloggade lite . Sedan gick vi ut och fotade lite granna :) 
 
Åt Lunch efter det , sedan åkte vi till stallet . Red mockade och fixade. 
Gick super bra när vi red, duktiga hästar. 
 
Sedan åkte vi hem bytte om till valniga kläder , va med Meja och Clara! :) 
Också va vi med clara och Meja ungefär hela dagen! Vi fotade lite , hoppade hinder + stutsmatta. 
Super kul hade vi .
 
Och sedan kom våra kusiner och då var vi med dom också , hoppade lite och så! 
Sedan skulle Meja hem och då följde clara med en bit på vägen sedan kom clara till oss igen:) 
 
Och då var vi med våra kusiner ett tag , sedan gick våra kusiner till våran Mormor och doms Farmor. 
Och då hoppade vi och clara lite med Ella , hon var jätte duktg♥ 
Sedan skulle Clara hem , och då åt vi och ja , clara åt också hemma hos henne ;) 
Och ja jag och Filippa gick och köpte lite glass och godis på Tempo . Gotti
 
Också sedan byggde jag och Filippa en hopp bana och hoppade lite gran. 
 
Ja och nu sitter vi här på altanen och skypar med Clara och äter godis. 
Det var typ min dag . En väldigt rolig dag! 
 
 
 
 
 
/ Fanny
 
 

Otroligt!

Vi har bara haft bloggen i 3 dagar och har ganska många besökare. I går hade vi 10 liksom inte så många men just nu har vi 45 unika och 124 sidvisnigar hur bra är inte det liksom med 45 besökare och det är den tredje dagen vi har bloggen. 
 
 
 
 
 
 
/clara
 

6 favoriter från Hollister..

Och självklart har jag alla sakerna jag visar för er eftersom de är mina favoriter.Och jag tar inte i någon speciell "favorit ordning"
 
Hollister mjukisar.Supersköna.Asskönt lurvigt matrial . 
Hollister kofta .Jätteskön. Den är samma matrial som byxorna . 
 
Hollister T-shirt .Supersnygg och skönt matrial . 
Ännu en Hollister T-shirt .Superskönt matral,älskar tröjan!
Hollister linne,superskönt och supersnyggt.Det är lysrosa .
Syns dock inte i kameran . 
Hollister,Shorts . Jättesköna och snygga.Dom är lysrosa
men syns inte lika bra i kameran .
 
 
(Vet inte vad nått av det kostar ).
 
//Filippa
 
 
 
 
 
 

Följ oss utanför bloggen

Om ni vill följa oss utan för bloggen så tänkte jag att ni kunde få reda på alla våra sociala sakemojser!
 
 
 
På kik heter vi...
 
Clara: ClaraCarlssoon
 
Fanny: Fanny_enstrom
 
Filippa: Filippa_privat
 
 
 
 
 
 
 
På Snapchat heter vi...
 
Clara: ClaraCarlssn
 
Fanny: Fannyyyenstrom
 
Filippa: Filippaenstrom
 
 
 
 
 
På Instgram heter vi...
 
Clara: Clara_Carlsson
 
Fanny: FannyEnstrom
 
Filippa: FilippaEnstrom
 
 
 
 
/ Clara, Fanny & Filippa
 
 
 
 
 
 

Hemma

Hej ganska tråkig rubrik "hemma" men ja har typ inga idéer på vad jag/vi ska skriva om så ja. Men ja nu till själva grejen jag kom nyss hem från Fanny och Filippa. Vi var med Meja också men hon skulle hem så då följde jag med henne en bit sen gick jag tillbaka till Fanny och Filippa. Då så hoppade vi typ hinder några gånger med Ella och själv såklart! Vi typ bra chillade! Sen hade vi lovat mer inlägg men det blev inte så många men ja! Fanny har LOVAT att skriva två inlägg! Men vi ses / Clara


Sneakpeak !

Hej på er!
 
Jag och Fanny var ut och klickade några bilder.Vart inte så många . Tänkte visa er 
en bild på mig och en på Fanny,ni får tjukika lite;).
 
 
//Fanny och Filippa
 
 
 
 

Design/header

Vi skulle vilja ha en ny design och header en lite mer avanserad den vi har nu är ju en tillfällig för det är liksom roligare att blogga då men ja! Är det någon som gör gratis designer? 
 
/Fanny-Filippa-Clara
 
 

Dagens läsarfråga!

Vilken är eran favorit affär ? Det kan vara eran favorit affär på allt möjligt,kläder,hästgrejer,smink osv .
 
Jag svarar i ett eget inlägg senare:)
 
 
//Filippa
 
 
 
 
 

Godmorgon,godmiddag,gokväll!

Hej på er! 
 
Nu har jag suttit och ätiti frukost på altanen .Det är jätte soligt ute.Idag har jag vell inga speciella planer. Blogga,åka till stallet vid 13.30 . Sedan kanske vara med någon kompis. 
Har även funderat att åka och fota på tävligar på färsta ,får se!
 
Annars är det vell inga andra planer jag har. Inatt drömde jag en liten speciell dröm. Fattar inte hur mycket man kan  drömma om.Igår skypade vi med Clara länge på kvällen.Vart ganska sen kväll för mig igår,men det är ju sommarlov. 
 
Bloggen kommer underållas över hela dagen,så håll utkik och var inte oroliga . 
Hörs senare!Blev inte direkt så roigt inlägg dethär. Men kommer mer läsvärda inlägg senare.
 
 
//Filippa
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon! Jag vaknade typ nyss och då tänkta jag att jag kan skriva ett litet inlägg så här på morgonen. Men idag så ska jag väll inte göra något speciellt typ bara va hemma kanske va med nån kompis eller så I don't know. I går så skajjpade jag mer Fanny och Filippa från typ ca 23:00 till 01:00 jag gick och la mig runt 01:30 - 02:00 där omkring. Ja men idag så tror jag att det kommer koma många inlägg lite senare på kvällen precis som det gjorde igår men ja hade bra så höres vi! /CLARA  
 
 
 Mitt lilla bus troll! 
 

Vår kamera ,NikonD3200

Har fått en frågan om vi kan skriva vad vi har för kamera,hur mycket den kostar m.m.
(Clara ska också skriva om sin kamera ). Eller ja,hennes inlägg ska snart publiceras.
 
Men nu tänkte jag skriva om vår kamera. Vi har då en Nikon D3200. Den fick vi när vi fyllde år kan man säga.Eller ja ,vi fick pengar så vi kunde köpa den . Vi köpte den dan efter vi fyllde år .Alltså den 1 juli . Så vi hart vart "ägare" till den i 5 dagar . 
Den är verkligen superbra . Tar jättefina bilder. Vi köpte den på Siba .Kameran kostade 4.290 . Med minneskort och kamera väska vart det 4.999 
 
Vi är väldigt nöjda med den . Fotar bra på allt. Eftersom vi fotar jättemycket på hästar så är det ju kul att ha en kamera som är bra. 
 
Det här är våran första systemkamera . Så ett tips om ni ska köpa en systemkamera ,Nikon D3200 . Ett 18 - 55 mm objektiv medföljer. Det tycker vi är helt lagomt .Men vi ska spara till ett längre objektiv. 
 
Hoppas ni vart nöjda med inlägget . Här och nu kommer ni få titta på något kort på vår kamera och som vi har fotat med vår kamera. 
 
 
//Fanny och Filippa
 
 
 
 
 
 
 

Claras' Kamera ( Önskat )

Hej tänkte då bäretta om min kamera som en tjej har frågat om både jag och Fanny & Filippa kunde skriva ett inlägg om våra kameror, själv klart jan vi det! men nu ska jag (clara)  bäretta om min kamera.
 
 
Jag har då en Nikon D3100. anledningen till att jag fick en nikon är för att pappa har en nikon och då kan jag liksom låna hans objektiv. Jag har haft min kamera i lite mer än ett år om man ska vara exat så ett år och 3 månader. Jag fick den när jag fyllde 11 nu är jag då tolv så ja. Men iallafall så är jag jätte nöjd med min kamera även fast det inte är den nyaste (den var den nyaste när jag fick den)  
 
Jag skulle gissa på att pappa köpte den på Media Markt för ca 4000. Men idag så kostar den 3690 kr på media markt då. Jag har också en kamera väska till som också är från media mark och kostade ca 349 kr
 
 
Jag är iallafalll jätte nöjd med min kamera och nu när den är lite äldre så den är ju billigare och det är ju jätte bra för den tar superfina bilder! men tänkte att ni ska få se någr bilder som jag tagit med den 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Clara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad jag tycker är viktigt med bloggen så man får besökare..

Designen-
 
Deignen är det man först tittar på.I allafall jag. När jag går in så tittar jag på designen..Om inte den är snyggg 
så är det ingen blogg jag direkt lägger på minne. Just nu har inte vi världens snyggaste design. Men vår blogg är nystartad och man hinner inte fixa allt,som sagt har vi beställt en header :).
Blogginläggen-
 
Jag tycker också att det är viktigt vad man skriver . Jag själv tycker inte att det är så kul när man skriver
en rad ."Hej nu ska jag äta frukost hejdå ", "Hej jag ska snart åka till Clara" .Tex . Utan det ska vara roliga inlägg .Man skriver det man tänker på. Åsikter,skoj inlägg,läsarfråga osv. Inte alltid man hinner att skriva så bra och inlägg som tar tid hela tiden . Men man gör sitt bästa.Klart man kan skriva något mobilinlägg inlägg ibland,det kan bara vara kul .
 
Bilder-
 
Det är inte kul med suddiga bilder,att man lägger ut samma  bilder hela tiden.Men ibland har man inga nya bilder.Men nu när vi har en systemkamera så knäpper vi typ nya bilder varje dag ,ingen chans att ni får samma bilder i varje inlägg här inte ;). 
 
 
//Filippa
 

Videofyme

Nu har vi tagit oss och skaffat oss en videofyme kanal! 
 
Den heter Muppisarna.blogg.se
Tänkte göra bara några videos där , kanske frågestunder och så! 
 
Ska ju mest skriva inlägg , men kanske kul för er att se några skoj videos och så♥ 
 
Följ muppisarna.blogg.se videofyme
 

Ses / Fanny 
 
 
 
 
 

Clara hissar och dissar...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/clara
 
 
 

Tillfällig header!

Nu har jag (Filippa) suttit och gjort en tillfällig header. Medans vi väntar på den vi ska få av en tjej. Mycket roligare att blogga nr man har en header . Dock inte världens snyggaste .Men bättre en inget alls.
 
Vad tycker ni om den?.Tryck F5 och ni inte ser den .
 
 
//Filippa
 
 
 

"Dont vorry be happy"

 
 
 
 

Fredag ,eller ...

Hej på er!
 
Idag tror jag att det är...Fredag.Lite vilsen i pannkaka är man nu när det är sommarlov. Dagarna/veckorna går fort .Nu är det snart agusti . Nej,men nu överdrev jag lite väl mycket . Vet inte riktigt när vi ska till stallet idag . Efter stallet tror jag att vi ska vara med Clara.
 
Bloggningen har inte vart på topp om jag får säga så.Men lovar att vi ska börja skriva några inlägg per dag.
Jag vill ju inte heller blogga när dom andra inte gör det.Men man hinnder inte alltid. 
 
Hörs senare haters and lovers.
 
 
 
//Filippa
 

Två bilder till headern


Mys kvällen hos Alexandra

Hej tänkte bäretta lite om mys kvällen hos Alexandra. Men jag gick till Fanny och Filippa efter det gick vi bort till Alexandra. Det var bara vi Alexandra och en tjej som heter Tintin, Lagom lungt liksom. Men till middag fick vi kyckling och kulpotatis, väldigt gott. Alexandra öppnade sina presenter och så efter maten. Efter att hon hade öppnar allt så spelade vi Kubb utomhus såklart men ja det var väll ganska kul, jag tror att vi spelade 3-4 omgångar och sedan gick vi in och fixade pop Corn och ba CHILLA! Men det var väll typ det vi gjorde hos Alexandra! / Clara


Två bilder till headern:)


10 sanningar om mig..

*Jag älskar att fota .

*när jag drömmer mardrömmar så brukar jag drömma att någon håller fast mig mot kudden så jag inte kan andas ,hemskt !

* jag spelar också fotboll . I ett lag som heter SDFF.

* jag är beroende av godis . Äter det typ varje dag . Godisgris.

* När jag gick i typ trean var jag asblyg .vågade inte säga något som dom andra tyckte va fel osv . Nu är jag inte ett dugg blyg av mig. Säger det jag tycker..

*jag är inget fan av Justin bieber ,utan jag är ett fan av one diretion .

* jag är jätterädd att vara själv ute när det är mörkt . Annars är jag en tuff brud ;) .

*jag är en dålig förlorare . Vinna eller försvinna !

* just nu har jag ett sår på hakan som är fult och störande ...

* det här var "tio sanningar om mig.."


10 saker ni kanske inte visste om mig ...

•Jag älskar godis !

• Jag har 6 styckna bästisar.

• Jag har en ponny , han heter Totte .

• Jag har en katt .

• Jag har en hund .

• Jag äskar mina djur, min familj och mina vänner !

• Jag har en videofyme kanal som heter Fanny som jag tycker ni borde följa .

• Vi har beställt en design till bloggen av en jätte duktigt tjej!

• Jag är en djurvän!

• Jag heter fannyenstrom på instagram<3


Två bilder till headern


Om Filippa!

Hej på er läsare! 
 
Om vi ens har några..?Kommer i alalfall få.Nejdå.Men nu har både Fanny och Clara skrivet ett inlägg,så nu är det bara jag kvar. Jag heter då Filippa Enström ,Fanny är min syster(tvililling syster) . Clara är då min mupp,bästis Har fler,men hon är en av dom .. Muppo<3 .
 
Jag är 11 år.Född 02.Fyller år den 30 juni.Bor med min mamma,pappa,syster,bror,hund och katt i ett hus.Har en egen ponny vid namn Touch of Heaven . Kallas Totte.Men även Rogge,Roggebus och Småtte m.m.Man vet alldrig om det finns några hästintresserade läsare :).
 
Om ni vill läsa om vår resa tillsammans kan ni checka syrrornaenstrom.blogg.se . Jag delar då honom med min syster. Han är en c-ponny.Världens bästa.Kan komma något inlägg om han här också,även bilder.
 
Min hund heter Ella,också världens bästa.Min katt Tyson,även hon världens bästa. Det här var i allafall lite fakta . I denna bloggen kommer vi skriva inlägg om vår vardag.och en massa bilder. jag och Fanny har en nikon d3200. Som vi fotar hästar,hundar,katter oss själva m.m. Allt möjligt helt enkelt. 
 
Kommer en header inom kort. Antingen gör vi en själv ,eller så beställer vi en .
 
Hare bra,puss och hej ! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Fanny

Tänkte berätta lite om mig Fanny ! Jag är 11 år och bor i Sundsvall . Både jag Filippa och clara älskar att fota , jag och Filippa har en Nikon D3200 och clara har en Nikon D3100 .

Vet inte vad mer jag ska skriva.

Men ja , i denna blogg kommer många bilder osv <3

Spelar också fotboll , det gör både filippa och clara ocskå,

/Fanny

 

 

Om Clara

Hej hej! jag vet att vi inte har så många läsare här än men man kan ju hoppas att man får fler! ;) men jag tänkte i alla fall skriva ett litet inlägg om mig här nu!
 
Jag heter då Clara. Och bor med min mamma, pappa, lillebror och våran hund svea i ett hus. hehe! 
Jag är 12 år fyllde år 25 april! Jag spelar fotboll med ett lag som heter "Sidsjö Böle" jag har spelat fotboll sen jag var 6 år. men både jag och Fanny & filippa älskar att fota! jag har haft min systemkamera i ca 1 år nu, jag har då en Nikon D3100 medans dom har en Nikon D3200. Men vad mer ska jag berätta?! här kommer bilder på mig!
 
Instagram : clara_carlsson
Videofy me : Clara
 
 
 
 
 
 
/ Clara
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.