Godmorgon!

Godmorgon alla som läser dett just precis på sekunden nu :) hehe men ja ii dag så ska jag i alla fall vara med Hilda, ska bli as kul var så otroligt länge sedan nu :) Vad vi ska göra? ja det regnar ju så jag tror att vi är hos mig bara men ja vi höres:)
/ Clara
 
 
 
 
 
 
 

Hejsan Svejsan! ♥

Hejsan Svejsan everybody! :) heheh vad har ni gjort idag eller ska göra idag? :) själv ska jag i alla fall inte göra någonting. Eller jo gå ut med Svea och äta lunch Nudlar yummi:) kikat runt på lite bloggar. Tänkte ta kort på något sen men vet inte vad hehe. Kommer säkert på något. Vad vill ni se för inlägg igentligen? :) har inga idéer har ni? 
 
Men ja vi höres :) /clara
 
 

Bilder från Berga!

 Hejhej! 
 
Som Filippa skrev i förra inlägget att jag kanske också lägger ut "stranden bilder".
Såhär kommer dom! Faktiskt ganska nöjd. Verkligen super fint att fota vid vattnet :) 
 
Charmig eller vad? Bara tvungen att lägga ut den ;) 
 
/Fanny
 
 
 
 
 
 
 
 

Strandbilder !

Var på bergafjärden igår . Supermysigt och kul .Vi hade med oss kameran.Så vi klickade lite bilder.Tänke visa er lite bilder på mig.Fanny kanske visar er bilderna på henne. Gillar verkligen att fota vid stranden .Blir så fint med bakrunden och allt.
 
 
 
//Filippa
 
 
 
 
 

Dålig bloggning!

Men har faktiskt något att skulla på,Sov ju över i Jennys stall i deras husvagn igår  .Jätteroligt och mysigt .Sommnade typ vid 02.00 . Vi hoppade en massa hinder ,åt godis.Gjorde vell lite allt möjligt kan man säga .
 
Det är vell det som är anledningen.Idag har vi vart i stallet .Åkte direkt från Jennys stall . Också var vi med Linn .(Hon som äger stallet) .Har haft superkul .  Har inte haft något internet . Men kommer en massa inlägg under kvällen .Lovar er !Så ni har något att längta till .Direkt när jag har har publicerat detta inlägg så ska jag börja skriva ett till.  För nu under dagen har det varit världens sämsta bloggning =inget inlägg. 
 
Men ni har varit och kikat in här endå :) . Så bra är ni . Detta blir bara ett kort inlägg .Tänkte bara berätta att jag lever ;) .
 
Men som tur så har ni blivit lite upptaderade av Clara i allafall . 
 
 
//Filippa
 
 
 

Nu drar jag på träning i regnet!

Hej, nu så ska jag på träning i regnet mysigt....:) eller inte men ja är man en fotbolls nörd så är man:) man ställer ju liksom alltid upp för laget:) Mer inlägg kommer i alla fall av mig vet inte om dom andra skriver något men ja vi höres! /clara 
 
 
Charmig bild osv.
 
 
 
 
 
 

Prommis med Sveis

/Clara


Golfträning! Check!

Hej sitter just nu i bilen på väg hem från Golfträningen. Gick väll helt okej. Inte super bra och inte super dåligt. Nu så ska vi stanna och köpa lunch. Idag så ska jag inte göra något speciellt typ chilla och gå ut med Svea osv. Ikväll så är det fotbolls träning. Men ja vi hörs! / Clara


Hejsan!

Hejj alla! Just nu så göra jag inget speciellt sa nyss hejdå till Magda hon skulle hem! idag så har jag varit med Magda. Vi gjorde inget speciellt typ chillade. Nu ikväll så ska jag nog inte göra något speciellt typ chilla lite mer heheh. Vad har ni gjort idag? Men ja vad mer ska jag säga! vi höres /clara 
 
Ett kortis inlägg men det är något i alla fall!
 
 

Hej på er!

Hej på er! Vad har mni gjort idag? jag har i alla fall vait och badat på marmen:) super skönt i vattnet och mysigt där. Sen nu på eftermiddagen så var jag fotbolls träning i 27° as varmt. vi gjorde lite blandade övningar orkar inte förklara dom. Lite komplicerat :) Men jag duschade och gjorde i ordning mig för kvällen, då menar jag inte borsta tänder och så utan att jag satt på mig mys kläder. Nån dag till veckan så ska jag och mamma åka till birsta och fixa nya skolsaker. Vill ni se vad jag ska ha i min skolväska och skåp då? Längtar endå lite till skolan. Om ni inte visste det så börjar jag på en ny skola nu till hösten, förut gick jag på Skönsmons Skola ( Där fanny och filippa går ) men nu så ska jag börja på Mimerskolan eller Mimer. Men ja vi höres /clara
 
 
 

Den har kommit ..!

Åhh,äntligen! 
 

Förut beställde jag ju "Mango Temptation" . Men den kom ju inte .Slut på lager osv... Men då fick man byta och beställa en ny .Så nu har min nya kommit ,skitglad . Den som jag har beställt heter då "MIDNIGHT  DARE" .Och den luktar helt underbart . I love it . 
 
Vi beställde dom från Lyko.se . Där kostade dom 119 kr .Det tyckte jag var ett super pris . Kanon! . Man kan inte beskriva hur gått den luktar . 
Så detta är då en Body mist från märket Victoria`s secret . Luktar helt underbart och det är 250 ml  i dom .Vilken är eran favorit body mist där ifrån? 
 
 
 
//Filippa
 

Till kubenbadet!! :D


Ella..♥

Tänkte visa er lite bilder som jag tog idag på Ella(vår hund) .Medans Fanny var ute och red .Tyckte resultatet vart ganska bra. När det är ett fint motiv så blir det ju oftast bra bilder :) Vad tycker ni om bilderna? . Vart dom fina? . 
 
 
 
 
//Filippa
 
 
 
 
 
 

Stranden check... !

Kom precis hem från stranden . Va på fläsian idag med Filippa R hennes mamma . Också Fanny ,mamma och såklart jag . Och har därför inte hunnit bloggat . Men det är ju stranden man ska vara på när det är sånt här väder .skinande sol=sola/bada . Var i allafall supermysigt .Det var kallt i vattnet när man inte hade doppat sig .Men när man hade gjort det så vart det varmt .Som tur var ! Men solade såklart också .Det är ju halva grejen med att vara på en strand . Vi tog även med oss lite fika så vi kunde äta . Sedan köpte vi glass där . 

Nu ska vi snart till stallet . Fanny ska skritta ut en tur med Filippa och Morris . (Alltså Filippa R ! )trodde att det skulle bli lite målnigare nu på efm . Men icke sa Nicke. Men sån tur så är det bara en skritttur idag. Skönt för pollarna .

Lär vell klicka några bilder på gull Totte . Har ju massa . Men det skadar ju inte med fler . 

 

Dethär blir bara ett kort mobilinlägg . Så ni inte tror att vi är döda. Haha! Filippa ska sova över hos oss idag igen . Tror jag . Blir kul :)

 
 
//Filippa
 

Frågestund

Passa på att ställa frågor. Vi svarar på allt :D
Svaren kommer ungefär nästa vecka eller något sånt beroende på hur många frågor vi får.
 
Har ni några frågor? Kommenterar dom. Skulle varit jätte roligt! 
 
 
/Fanny , Filippa Clara
 
 

Go frukost!


Citat !

Everything Will Be Okay In The End If it's Not Okay , It' s Not The End
 
(Igga att vi ser ut som ägg)
 
 
/Fanny
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 augusti !

Hej på er !

Idag är det den 1 augusti . Dagarna ,sommarlovet ,veckorna går så
Himla fort . Kändes som det nyss var skolavslutning . Idag har jag inga speciella planer förutom stallet ,fotbollsträning också avslutas dagen med att Filippa R och hennes mamma kommer hit:) Såklart ska vi blogga under dagen också.

Hade sovmorgon idag . Sov till typ 11 . Hatar att sova länge,haha! . Men ,men . Ska gå och göra fika nu. Som jag har sagt länge att jag ska göra . Min och Fannys andra blogg (syrrornaenstrom.blogg.se) har även fått en ny header. Tycker ni ska gå in och titta . Mer inlägg kommer under dagen . Hörs !


Match snart!

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade något "bra" inlägg igår jag gick och la mig ganska tidigt eftersom jag ska på cup idag! Jag kommer kanske Kunna skriva ett inlägg direkt där i från men jag lovar inget. Just nu så håller jag på att göra mig klar för matchen vi åker dit 9:15 tror jag. Den första matchen är det Njurunda, och andr matchen vet jag inte! Men ja jag kommer skriva ett precis innan vi åker! / Clara