5 tips så man får en bättre blogg..

♥Uppdatera ofta !  Om man inte uppdaterar ofta så blir det ju inge kul för läsarna att titta på bloggen. Visst,inte alltid man hinner . Men försök skriva så mycket som möjligt . 
 
 
♥Fin design! En av dom viktigaste punkterna . Tro eller ej . Jag fasnar alldrig för en blogg som inte har en header . Never . Också ska den ju helst vara snygg .. Erkänn,man fasnar inte för en blogg om det inte har en header .. Första intrycket  av bloggen . När man går in på en blogg är det första man tittar på headern . I allafall jag gör så . 
 
 
♥Skriv hellre många och korta inlägg en långa och få inlägg! Det är bättre att man skriver korta och många inlägg en typ ett inägg per dag och det är långt . Man kan skriva nått långt inägg per dag men sen duger det med mobilinlägg . 
 
 
Varierande inlägg! Det tycker jag också är superviktigt . Man kan inte skriva hissar och dissar hela tiden . Då kommer du bara tappa läsare ,skriv mobilinlägg,åsiktinlägg,nått hissar och dissar inlägg . Dela upp det . 
 
 
♥Rättstavning! Inte alltid man orkar rättstava inläggen . Men försök . Blir mycket roligare att läsa bloggen då . Så man förstår vad du skriver . Om man skriver åtiskt istället för åsikt tex.  
 
 
//Filippa
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback